ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το boardsodmadness.com εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.

Επιχείρηση

Ευγενία Μπουτάρα. Λιανικό εμπόριο παιχνιδιών κάθε είδους, με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτύου. Κομοτηνή ΤΚ 69100. ΑΦΜ 124957169 ΔΟΥ Κομοτηνής.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται εντός της Ευρωπαικής Ένωσης.

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του boardsodmadness.com, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο boardsodmadness.com ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών

Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, το boardsodmadness.com μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Το boardsodmadness.com έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Το boardsodmadness.com δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

4. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το boardsodmadness.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

5. Εγγύηση Προϊόντων

Σε όλα τα εμπορεύματα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά και έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν, τον κατασκευαστή ή την χρονική διάρκεια της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των τρόπων επικοινωνίας που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

6. Πολιτική Τιμών

Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. 24%), καθορίζονται από την εταιρεία μας και είναι ανταγωνιστικές των τιμών της αγοράς. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς ειδοποίηση. Βεβαίως, ο πελάτης καταβάλλει το ποσό το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του και δεν παίζει ρόλο αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί.

7. Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του boardsodmadness.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

8. Αποστολές Προϊόντων

Το boardsodmadness.com για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας συνεργάζεται με τη SPEEDEX και την Box Now. Η παραγγελία σας αποστέλλεται εντός τριών ήμερων εκτός από προϊόντα όπου η διαθεσιμότητά τους είναι διαφορετική (αναγράφεται στις λεπτομέρειες προϊόντος) και η παράδοση πραγματοποίται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Τέλος για ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.
Η αντικαταβολή χρεώνεται με 2€ επιπλέον.

Τιμοκατάλογος αποστολών
Εντός Ελλάδος με Speedex
Εώς 100€ 4.50€
Άνω των 100€ Δωρεάν
Αντικαταβολή 2.00€
Εντός Ελλάδας με Box Now
Εώς 50€ 3.00€
Άνω των 50€ Δωρεάν
Αντικαταβολή 1.00€

 

Σας ενημερώνουμε ότι το boardsofmadness.com δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις στον αγοραστή από καθυστερημένες, χαμένες ή λανθασμένα δρομολογημένες παραγγελίες ενώ εκτελέστηκαν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα εκ μέρους του και τις οδηγίες του αγοραστή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε τον καλύτερο τρόπο επίλυσης του θέματος.

9. Ακύρωση & Υπαναχώρηση Αγοράς Προϊόντων

Ο καταναλωτής μπορεί χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας, να ακυρώσει μία παραγγελία η οποία δόθηκε με οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας, ώστε αυτή να μην εκτελεστεί, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή δεν έχει ήδη εκτελεστεί (παραγγελίες που βρίσκονται σε στάδιο “Εκκρεμής” ή “Σε επεξεργασία” ή “Σε εξέλιξη”).

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή.

Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι δυνατή εφόσον :

 • Επικοινωνήστε μαζί μας πρωτύτερα στο τηλέφωνο +30 6983502959 ή στο e-mail: info@boardsofmadness.com με ένδειξη επιστροφή και αναφορά του κωδικού παραγγελίας.
 • Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκε, χωρίς να έχει αφαιρεθεί η εξωτερική ζελατίνα.
 • Μαζί με τη συσκευασία τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν, όπως την απόδειξη αγοράς, την εγγύηση κ.τ.λ.
 • Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.
 • Παρακαλούμε φροντίστε να είναι καλά συσκευασμένα, ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους. Το boardsofmadness.com δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασης του με κάποιο άλλο, το κατάστημα θα καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα παραλαβής του αφαιρώντας τα έξοδα της αποστολής που κατέβαλε το κατάστημα για την αποστολή του πακέτου.  Ο χρήστης οφείλει, στην περίπτωση αυτή, να επιστρέψει με μέσο της επιλογής του και με δικά του έξοδα τα προιόντα στο κατάστημα, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δήλωσε ότι υπαναχωρεί από τη αγορά.

Σας ενημερώνουμε ότι το boardsofmadness.com δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα, ελλιπή ή χαθούν κατά την επιστροφή το boardsofmadness.com έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.

10. Επιστροφή Προϊόντων ή Αντικατάσταση.

Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή του α) επισκευή του προϊόντος ή β) αντικατάστασή του ή γ) αναλογική προς το ελάττωμα μείωση του τιμήματος ή δ) υπαναχώρηση από την πώληση.

 

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον :

 • Η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή παραδίδεται είδος άλλο από αυτό της παραγγελίας ή λάθος ποσότητα ή ελαττωματικό προϊόν ή κατεστραμμένη συσκευασία.
 • Επικοινωνήστε μαζί μας πρωτύτερα στο τηλέφωνο +30 6983502959 ή στο e-mail: info@boardsofmadness.com με ένδειξη επιστροφή και αναφορά του κωδικού παραγγελίας.
 • Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκε.
 • Μαζί με τη συσκευασία τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν, όπως την απόδειξη αγοράς, την εγγύηση κ.τ.λ.
 • Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.
 • Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα υποδείξει το κατάστημα στους πελάτες και με επιβάρυνση του καταστήματος.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 15 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αρεσκείας σας αντίστοιχης αξίας με το πρώτο ή μεγαλύτερης. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται με νέα έξοδα αποστολής.

Προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά και θα επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε.

Επιστροφή με Box Now

Σε περίπτωση που παρέλαβες την παραγγελία σου μέσω BoxNow και επιθυμείς να την επιστρέψεις, παρακαλούμε ακολούθησε τις οδηγίες που έλαβες κατά την επικοινωνία της παράδοσης για να την επιστρέψεις δωρεάν.

Σε περίπτωση που παρέλαβες την παραγγελία σου με κάποια άλλη μέθοδο ή επιθυμείς να στείλεις κάτι σε μας, μπορείς να βρεις την κοντινότερη θυρίδα δίπλα σου και να ολοκληρώσεις την αποστολή προς εμάς εύκολα και γρήγορα.11. Τρόποι πληρωμής

Το κατάστημα boardsofmadness.com για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής.

 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα μέσω του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Το boardsofmadness.com δεν επεξεργάζεται ούτε διατηρεί τα στοιχεία των καρτών.

Για παραγγελίες άνω των 80€ υποστηρίζεται πληρωμή με 2 άτοκες δόσεις. Για παραγγελίες άνω των 150€ υποστηρίζεται πληρωμή με 3 άτοκες δόσεις.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, ανάλογα με την τράπεζα που σας εξυπηρετεί . Παρακαλώ αναγράψτε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας στο καταθετήριο ως αιτιολογία. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο +30 6983502959 ή αποστείλετε την απόδειξη πληρωμής με email στο info@boardsofmadness.com. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν εμφανιστεί το ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μας. Παρακαλούμε, σημειώστε ότι αν κάνετε κατάθεση από τρίτη τράπεζα θα πρέπει να χρεωθείτε την προμήθεια και των δύο τραπεζών ώστε να κατατεθεί στον λογαριασμό μας ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας σας.

 

Δικαιούχος Αριθμός Λογαριασμού Όνομα Τράπεζας IBAN BIC / Swift
Ευγενία Μπουτάρα 37870200666 Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος GR6301103780000037870200666 ETHNGRAA
Ευγενία Μπουτάρα 5357087705491 Πειραιώς ΑΕ GR9201723570005357087705491 PIRBGRAA

 

Δικαιούχος λογαριασμών
Ευγενία Μπουτάρα
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
IBAN: GR6301103780000037870200666
Πειραιώς ΑΕ
IBAN: GR4601723570005357064405270

Με αντικαταβολή
Πληρώστε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του προιόντος.

8. Cookies

Ο δικτυακός τόπος μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του δικτυακού τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή και δε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή αυτού. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του δικτυακού τόπου και για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing . Ο επισκέπτης/χρήστης/συνδρομητής του δικτυακού τόπου μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο, ώστε, είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης/συνδρομητής των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του δικτυακού τόπου δεν επιθυμεί τη χρήση cookies για την αναγνώριση του, δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές. Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies Google Analytics για ανώνυμα δημογραφικά στοιχεία και ενδιαφέροντα.

Το παρόν ενημερώθηκε στις 15-09-2022.

 

Break!!! 💕

Από Τρίτη, 23 έως Κυριακή, 28 Μαΐου δεν θα πραγματοποιούνται αποστολές.. 

Για οτιδήποτε χρειαστεί μπορούμε να τα λέμε με όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας.

😘

Έχεις εγγραφεί επιτυχώς στο Boards Of Madness Newsletter

Μπες στη λίστα αναμονής Θα σε ενημερώσουμε όταν το προϊόν είναι πάλι σε απόθεμα. Άφησε το email σου παρακάτω.